WOUDE, B.A.L. VAN DER (e.a.), - Het 4e en 5e Veendistrict 1826/

Schrijver:
Titel: Het 4e en 5e Veendistrict 1826/1926.
Uitgever: Huizum, 1926.
Bijzonderheden: Oblong 4to. 110 pp. tekst + 90 platen (enkele oude tekeningen en veel fraaie foto's van boerderijen en landschappen in de Polder van het 4e en 5e Veendistrict in Friesland).
Prijs: € 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Gebonden. Bruin linnen met goudopdruk en wapen van Aengwirden op voorplat. Goed ex. (Naamstempel op schutblad).

Charbo uit Amsterdam

Portokosten volgens tarieven PostNL. Zie overzicht in "veelgestelde vragen". - Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf EUR 100 (binnen NL). - Grotere en beter leesbare foto's via onze website www.charbo.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

WOUDE, B.A.L. VAN DER (e.a.), - Het 4e en 5e Veendistrict 1826/1926.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Charbo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Charbo
  • Na uw bestelling ontvangen u en Charbo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Charbo vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Charbo kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.