Marga Minco - De Andere Kant

Schrijver:
Titel: De Andere Kant
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker Daamen NV
Bijzonderheden: Voor de liefhebber
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 2,73 (binnen Nederland)
Meer info: Van vóór de ISBN nummers een lief klein boekje met verhalen van Marga Minco. Het papier is vergeeld, de grammatica heel erg jaren zestig (eksemplaar) en de korte verhalen prachtig en van alle tijden.

Thea leest door uit Bergen NH

Logo Thea leest door

Na een verhuizing heb ik echt minder boekenkast. Alle boeken zijn door mijn handen gegaan. Mijn "lievelingen" heb ik gehouden. Al mijn andere boeken gun ik nu aan een ander. Veel leesplezier!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marga Minco - De Andere Kant

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Thea leest door

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Thea leest door
  • Na uw bestelling ontvangen u en Thea leest door een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Thea leest door vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Thea leest door kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.