Veer, Willem van der - Voor het vaderland weg. Het verhaal van

Schrijver:
Titel: Voor het vaderland weg. Het verhaal van een Engelandvaarder.
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer, Haarlem
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1996, 276 blz. NAW op schutblad.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van der Veer (1917-2009) beschrijft in deze autobiografie zijn ervaringen in de oorlogsjaren 1940-'45.

Nadat hij in de meidagen tegen de Duitsers had gevochten, fietste hij door België en Frankrijk op weg naar Engeland. Daar krijgt hij een gedegen commando-opleiding, maar omdat hij roodvonk had, werd hij niet in Nederland gedropt. Dat redt hem het leven, want al de andere commando's komen om in het Englandspiel. Samen met zijn vrienden Niek de Koning en Rudy Blatt ging hij naar Birma en vocht in het oerwoud van Assam. Terug in Engeland werd hij samen met zijn twee vrienden door het BBO (Buro Bijzondere Opdrachten) als instructeur uitgezonden en gedropt in Nederland. In de omgeving van Westerbork en Appelscha gaf hij wapeninstructie aan de ondergrondse en was hij samen met deze veelal jonge mannen en vrouwen actief in het verzet.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.