Blaauw J. e.a. - Afstuderen

Schrijver:
Titel: Afstuderen
ISBN: 9789027427977
Taal: Nederlands
Uitgever: Aula boeken / Het spectrum 12 druk 1991 9789027427977
Bijzonderheden: paperback 93 pp. in goede staat
Prijs: € 8,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Het schrijven van een scriptie als afsluiting van een universitaire of HBO-studie blijkt in de praktijk een zware opgave. Daarbij spelen emotionele aspecten een voorname rol. Acht vrouwen die tussen 1980 en 1990 afstudeerden in de sociologie aan de KUB te Tilburg vormden een afstudeergroep waarin ze ervaringen van wetenschappelijke, maar vooral emotionele aard uitwisselden. Ze brengen in zeven korte hoofdstukken hiervan verslag uit. Daarbij komen hun positieve en negatieve ervaringen aan bod met deze laatste studiefase, de relatie met het thuisfront, met de scriptiebegeleider(s), maar ook meer technische zaken als het kiezen van een onderwerp, het schrijfproces en de steun van de afstudeergroep. Dit boekje dat - tegen een feministische achtergrond - enige orde probeert te scheppen in diverse afstudeerervaringen van vol- en deeltijdstudentes is van belang voor studenten van nu, maar vooral voor hun begeleiders. Met een korte beschrijving van studie- en carrièreverloop van de acht vrouwen die hun aandeel leverden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blaauw J. e.a. - Afstuderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.