stufkens, hein - Het sacrament van Sophie

Schrijver:
Titel: Het sacrament van Sophie
ISBN: 9789020290837
Taal: Nederlands
Uitgever: ankh-hermes
Bijzonderheden: 1995, paperback, goede staat, Een filosofisch geschreven roman met mystieke, religieuze, politieke en erotische elementen. Er zijn twee niveaus die elkaar afwisselen, een aards en een hemels niveau. Deze worden via de hoofdfiguren met elkaar verbonde
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een filosofisch geschreven roman met mystieke, religieuze, politieke en erotische elementen. Er zijn twee niveaus die elkaar afwisselen, een aards en een hemels niveau. Deze worden via de hoofdfiguren met elkaar verbonden met als achtergrond de politieke ontwikkelingen van de 2e helft van de 20e eeuw. Op het aardse niveau wordt het levensverhaal van een man afgewisseld met het verhaal van een vrouw, die later in het boek samenvallen; het komt tot een liefdesrelatie tussen die twee. Op het hemelse niveau wordt een cynische discussie gevoerd door een enigszins karikaturale 'Godsfiguur' en zijn 2 zonen Chris en Mefi. De auteur wil hiermee het goddelijke in de mens en het menselijke in de goden zichtbaar maken. Daartoe verweeft hij kenmerken van bijbelse en mystieke figuren met de hoofdpersonen. Centraal in de verhalen-lijnen van de verschillende figuren is hoe ze zich verhouden tot de buitenwereld, familie- en liefdesrelaties. Door de filosofisch-intellectuele stijl en het verweven van veel bijbelse, mystieke en politieke elementen zal het boek niet voor iedere lezer makkelijk te volgen zijn. Op de omslag een afbeelding van een schilderij in pastelkleuren met een vrouw-figuur.
(Biblion recensie, Suze Huson-Hordijk.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

stufkens, hein - Het sacrament van Sophie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.