Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Rutgers van der Loeff, an - An rutgers van der loeff biografie

Schrijver:
Titel: An rutgers van der loeff biografie
ISBN: 9789021614229
Uitgever: Ploegsma, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1990, paperback, zgan, Boekje uitgegeven ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van An Rutgers van der Loeff, waarin de schrijfster laat zien wat een plezier het lezen kan verschaffen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boekje uitgegeven ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van An Rutgers van der Loeff, waarin de schrijfster laat zien wat een plezier het lezen kan verschaffen. Met een anonieme interviewer praat ze over haar leven, haar onbezorgde jeugd en over wat de aanzet tot haar schrijverscarrière was. Uitvoeriger gaat ze in op het motief om juist voor kinderen te schrijven en waar de ideeën vandaan kwamen. Verder bevat het boekje een korte inhoud van 17 van haar boeken die nog bij Ploegsma verkrijgbaar zijn. Het geheel is versierd met veel zwart-wit illustraties uit haar boeken. Verder nog een bibliografie en een lijst met bekroningen. Het boekje bevat voor het merendeel een kritiekloze opsomming van gegevens en is daarom alleen geschikt als informatiebron voor kinderen vanaf ca. 10 jaar, voor spreekbeurt of werkstuk. Ook al door het eenvoudige taalgebruik en de summiere gegevens. Tevens voor vak-geïnteresseerden aardig om snel een indruk te kunnen krijgen van haar leven en werk.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rutgers van der Loeff, an - An rutgers van der loeff biografie