Wallach,Bob - Hoe is de stand, Mieke?

Schrijver:
Titel: Hoe is de stand, Mieke?
Taal: Nederlands
Uitgever: A.J.G. Strengholt's uitgeversmaatschappij N.V. Amsterdam
Bijzonderheden: 1947,Hardcover
Prijs: € 1,50
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek vol vragen en raadsels( 1000 stuks) behorende bij een populair radioprogramma, voor het eerst in 1946 uitgezonden. Boek heeft rondom vrij veel slijtage, een bladzij heeft een scheurtje en er staan een aantal krassen in met potlood. Ook zit er nog een gedroogd blad als een soort van boekenlegger in.
Verder lezen

Groninger Boek

Gebruikte boeken met een eerlijke, duidelijke omschrijving. Prijzen zijn zonder de verzendkosten, dus bij afname van meerdere titels in een keer kan dat voordelig zijn. Doordat ik voor mijn werk veel onderweg ben kan bezorgen soms de voordeligere optie zijn maar dit gaat altijd in overleg. .

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wallach,Bob - Hoe is de stand, Mieke? Wallach,Bob - Hoe is de stand, Mieke? Wallach,Bob - Hoe is de stand, Mieke? Wallach,Bob - Hoe is de stand, Mieke?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Groninger Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Groninger Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Groninger Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Groninger Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Groninger Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.