Berghe, Gie van den - De Uitbuiting van de Holocaust

Schrijver:
Titel: De Uitbuiting van de Holocaust
ISBN: 9789041405456
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos Amsterdam 2e herziene druk 2001 9789041405456
Bijzonderheden: paperback 191pp. zeer goed
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek behandelt de achtergronden van de discussie over de jodenvernietiging. De Belgische auteur is ethicus en gespecialiseerd in het vraagstuk van de jodenvernietiging. Het boek is een diepgravende analyse van de manier waarop na de Tweede Wereldoorlog tegen het nazistische programma van de jodenvernietiging is aangekeken. De auteur behandelt verschillende reacties, uiteenlopend van doodzwijgen tot weerleggen. Bovendien gaat hij in op de historiografie rond de jodenuitroeiing. De auteur onderscheidt twee stromingen: die van de ontkenning van de jodenvernietiging en die van de politieke exploitatie. Van Den Berghe heeft met dit boek de meest volledige en wetenschappelijke monografie over de Holocaust geschreven. Het is dan ook geen makkelijk boek, maar onmisbaar voor wie zich grondig wil verdiepen in dejodenuitroeiing en wat daarna kwam. Het boek bevat een zeer complete bibliografie. Deze tweede, geactualiseerde editie is voorzien van een geheel nieuw nawoord waarin de recente gebeurtenissen besproken worden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berghe, Gie van den - De Uitbuiting van de Holocaust

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.