Berg, Meint R. van den - De wedergeboorte van Richard Dreumes

Schrijver:
Titel: De wedergeboorte van Richard Dreumes
Taal: Nederlands
Uitgever: Van den Berg
Bijzonderheden: 1986, 143 pagina's, paperback, goede staat
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Richard Dreumes, leraar godsdienst, reist naar Engeland om tot rust te komen. Hij is overspannen, kan het werk en het huwelijk niet meer aan. In Engeland wordt hij bij de douane ontmaskert als een moordenaar, maar hij slaat op de vlucht en wordt door eengeheimzinnige medepassagier op de meest vreemde momenten geholpen. Langzaam maar zeker ontdekt Dreumes, dat hij er verkeerd aan doet een facet van de werkelijkheid voor de hele werkelijkheid aan te zien. Zijn overspanning, zijn huwelijkscrisis en zijn geloofstwijfel hebben alles met elkaar te maken, en als hij dat inziet, belt hij zijn vrouw en gaat hij naar huis, een gezegend mens.
Verder lezen

Kruvee uit Amersfoort

Logo Kruvee

Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld. Brievenbuspost wordt verzonden volgens de goedkoopste tarieven van PostNL, pakketpost binnen Nederland via DHL. Verzendkosten buiten Nederland op aanvraag. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, Meint R. van den - De wedergeboorte van Richard Dreumes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kruvee

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kruvee
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kruvee een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kruvee vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kruvee kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.