VETTE, l. de,WIJNGAARDEB, M. van, NEELE, M. - ZUID KOOKT ! / cu

Schrijver:
Titel: ZUID KOOKT ! / culinaire avonturen op de Rotterdamse Afrikaandermarkt
ISBN: 9789081241649
Taal: Nederlands
Uitgever: Trichis Publishing, 2008, 320pp, Gebonden
Bijzonderheden: UITVERKOOPPRIJS IN GOEDE STAAT
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Neem een enthousiaste Rotterdamse chef-kok: Rob Baris. Voeg daar een flinke schep bijzondere Rotterdammers aan toe. Kunstenaars, koks, schrijvers, wetenschappers, bestuurders, sporters, culinair recensenten, ondernemers en heel veel jonge en oude buurtbewoners. Breng al die mensen 'aan de kook' in een fijne kookstudio aan het Deliplein in Rotterdam-Zuid. Het resultaat: een prachtig uitgevoerd kookboek over koken, proeven en het leven op Zuid. In Zuid Kookt! neemt de chef-kok thematisch samengestelde groepen mee op ontdekkingsreis door Rotterdam-Zuid. Tijdens het groenten snijden en vis bakken, vertellen zij wat Rotterdam-Zuid smaak geeft. Naast goed werkbare recepten en uitneembare boodschappenlijstjes voor gerechten (die bereid worden met ingrediënten van de Afrikaandermarkt) geeft Zuid Kookt! ook achtergrondverhalen, foto's en interviews over de buurten, over de geschiedenis van de markt en van Katendrecht met (stedenbouwkundige) plannen voor de toekomst. Proef zelf!
Verder lezen

leeszaalvreewijk

Logo leeszaalvreewijk

boeken kunnen ook opgehaald worden na telefonisch contact: 06-5370-1639 dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VETTE, l. de,WIJNGAARDEB, M. van, NEELE, M. - ZUID KOOKT ! / culinaire avonturen op de Rotterdamse Afrikaandermarkt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij leeszaalvreewijk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met leeszaalvreewijk
  • Na uw bestelling ontvangen u en leeszaalvreewijk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van leeszaalvreewijk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • leeszaalvreewijk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.