Jacobs, Gerard . Omslagontwerp Jos Peters Omslagillustratie Gerard Ja

Schrijver:
Titel: Aan de andere kant van de Heuvel Reizen langs de rand van de beschaving
ISBN: 9789025407100
Uitgever: Contact Uitgeverij te Amsterdam uit 1996
Bijzonderheden: Gebonden 19x12 formaat 181 pagina's [harde kaft] Biep exemplaar
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
De mens is van origine een nomade. Wie niet reist, wie niet zwerft, vindt geen rust. Gerard Jacobs reisde in het voetspoor van Lawrence of Arabia naar het Midden-Oosten. Hij wilde, net als Marlon Brando in 'Apocalypse Now', leven als een slang op de scherpe zijde van een scheermes. Twintig jaar lang trok hij als een nomade door de Arabische wereld, Afrika, Azië en Siberië.

Maar hoe vind je rust wanneer je van conflict naar conflict reist? Hoe behoud je je geloof in een betere wereld wanneer je de slagvelden en ruïnes bezoekt waar politieke leiders met dwang proberen de Nieuwe Mens te scheppen in een ideale samenleving? Gerard Jacobs geeft een beeldend verslag van zijn ervaringen in de wereld aan de andere kant van de heuvel.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacobs, Gerard . Omslagontwerp Jos Peters Omslagillustratie Gerard Jacohs Typografie Arjen Oosterbaan - Aan de andere kant van de Heuvel Reizen langs de rand van de beschaving Jacobs, Gerard . Omslagontwerp Jos Peters Omslagillustratie Gerard Jacohs Typografie Arjen Oosterbaan - Aan de andere kant van de Heuvel Reizen langs de rand van de beschaving Jacobs, Gerard . Omslagontwerp Jos Peters Omslagillustratie Gerard Jacohs Typografie Arjen Oosterbaan - Aan de andere kant van de Heuvel Reizen langs de rand van de beschaving Jacobs, Gerard . Omslagontwerp Jos Peters Omslagillustratie Gerard Jacohs Typografie Arjen Oosterbaan - Aan de andere kant van de Heuvel Reizen langs de rand van de beschaving Jacobs, Gerard . Omslagontwerp Jos Peters Omslagillustratie Gerard Jacohs Typografie Arjen Oosterbaan - Aan de andere kant van de Heuvel Reizen langs de rand van de beschaving Jacobs, Gerard . Omslagontwerp Jos Peters Omslagillustratie Gerard Jacohs Typografie Arjen Oosterbaan - Aan de andere kant van de Heuvel Reizen langs de rand van de beschaving

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.