Stefan Popa - A27

Schrijver:
Titel: A27
ISBN: 9789460682421
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Kan prijssticker op kaft hebben. Kan prijsje in potlood op schutblad hebben. Kan lege ex-libris sticker op schutblad hebben. Oogt ongelezen
Prijs: € 11,90
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Auteur: Stefan Popa

Drie mensen, drie levens, ��n file
Henri, Malines en Sjors delen ogenschijnlijk niets met elkaar, behalve de autosnelweg waar ze op rijden - of stilstaan: de A27. Ze behoren tot dezelfde ellenlange slang auto's.
Henri steekt een sigaret op en klapt de Zippo dicht. Hij drukt het gaspedaal maar weer wat dieper in, zoals hij dat iedere ochtend doet, zijn blik half op het verkeer gericht, bladerend door documenten, of flirtend met een mooie vrouw die naast hem opduikt. Puur voor zijn plezier snijdt hij de auto achter hem af.
Mensen kunnen tegenwoordig niet meer rijden, denkt Malines. Normaal jakkert ze naar een kantoorpand waar ze haar beste jaren offert. Vandaag niet. Haar tweelingzusje staat met pech op de vluchtstrook. En wie mag haar weer redden? Ze pakt een Wilhelminaatje en gooit de pepermuntwikkel in de berm.
Sjors schudt zijn hoofd. Hij houdt van orde, juist nu alle orde in zijn leven ontbreekt. Er is iets mis met hem. Althans, zo wordt in het dorp gefluisterd. Hij weet niet meer wie hij is. Sjors - maar je zegt George - voelt zich genoodzaakt een groot besluit te nemen.
Met zijn roman A27 verbindt Stefan Popa de levens van de drie hoofdpersonen, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn door dezelfde snelweg. Treffend illustreert hij het ego�sme, hedonisme en de sociale leegte van de hedendaagse wereld.
Over zijn debuut Verdwenen grenzen:
'Het blijft uitzonderlijk in het vaderlands aanbod van debuten, zo'n schrijver die zich aan zulke ongerieflijke, donkere, grote verhalen waagt. . . Voor alles is Popa een vitale verteller die iets kwijt mo�t: een verhaal dat er mag zijn. ' - Jeroen Vullings, Vrij Nederland
'Dit boek is gewoon gigantisch goed. ' - Wim Krings, DWDD Boekenpanel
Verder lezen

Per Boek Wijzer

Per Boek Wijzer uit Heerhugowaard

Logo Per Boek Wijzer

Nederland Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Betaling kan via onze webshop.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stefan Popa - A27