Spadaro, Patricia - Wees lief voor jezelf Over de kunst van

Schrijver:
Titel: Wees lief voor jezelf Over de kunst van het ontvangen
ISBN: 9789025901004
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 2011 / paperback / 236 pag. / 372 gram /gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
� Voor drukbezette vrouwen die niet weten hoe ze hun aandacht moeten verdelen
� Herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven
� Inspiratie voor een gezonde relatie met jezelf
� Wijsheid van meesters uit oosterse en westerse tradities

Vrouwen zijn gewend om veel te geven aan hun werk, partner, kinderen, vrienden en familie. Waarom is het voor hen toch zo moeilijk om te ontvangen? Patricia Spadaro houdt vrouwen een spiegel voor: hoe sta je in je drukke leven en hoe kun je dat veranderen, ten gunste van jezelf en van mensen om je heen.
Op een realistische manier leren de lezers hoe ze grenzen kunnen bepalen en aangeven, balans kunnen vinden en voor zichzelf kunnen kiezen, zonder anderen uit het oog te verliezen.

Patricia Spadaro schreef diverse boeken over spiritualiteit en persoonlijke groei. Haar boeken zijn verschenen in 25 landen. Ze is freelance schrijver, redacteur en uitgeefcoach.

'Patricia Spadaro is een geweldige gids voor de reis naar het binnenste van je hart. Ik voel me altijd een stukje lichter als ik haar woorden lees.'
- Marianne Williamson

'Een verfrissende kijk op het idee van flow... Spadaro's inspanning is bezielend, en zeer de moeite waard. Lezers zullen veel aan dit boek hebben'.
- Publishers Weekly

Recensie(s)
Mensen moeten zorgen dat er een balans is tussen dat wat anderen nodig hebben en wat ze zelf nodig hebben. Door recht te doen aan jezelf laat je het beste in jezelf tot leven komen en daardoor kun je geven op een manier die recht doet aan anderen. Aan de hand van verhalen uit Oosterse en Westerse tradities, persoonlijke ervaringen en die van anderen die de kunst van geven en ontvangen onderzoeken, toont de schrijver ons hoe je de wijsheid van het hart in beslissingen mee kunt laten wegen. Zij houdt de lezer een spiegel voor met vragen als hoe je in het leven staat en hoe je dat, als je dat wilt, kunt veranderen. Daarnaast wordt een achttal sleutels voor het verkrijgen van balans in je leven op aspecten als grenzen stellen, steun zoeken of op eigen benen staan, recht doen aan je eigen hart en op jezelf te blijven stemmen, beschreven. Voor mensen die zich bewust bezig willen houden met hun eigen persoonlijke groei is dit boek vanwege de vele herkenbare dagelijkse situaties zeker de moeite waard.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spadaro, Patricia - Wees lief voor jezelf  Over de kunst van het ontvangen Spadaro, Patricia - Wees lief voor jezelf  Over de kunst van het ontvangen Spadaro, Patricia - Wees lief voor jezelf  Over de kunst van het ontvangen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.