Attenborough, D. - Over vogels

Schrijver:
Titel: Over vogels
ISBN: 9789060975114
Taal: Nederlands
Uitgever: Schuyt & Co. uitgevers
Bijzonderheden: 320pp, paperback, gebruikerssporen
Prijs: € 21,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vogels - met hun meer dan 9000 soorten vormen zij de diergroep die het meest verspreid voorkomt: op ijsbergen, in de Sahara of onder water, in onze eigen tuin of eenmaal per jaar overtrekkend. Wij als landbewoners kunnen alleen maar kijken, luisteren en genieten van hun lichtheid, vrijheid en hun enorme rijkdom in verenkleed en zang.
David Attenborough is zijn hele leven al aan het kijken en leren. Dit nieuwe boek is, samen met de bijbehorende BBC-televisieserie, een schitterende kennismaking met het gedrag van vogels over de hele wereld; met wat ze doen en waarom ze dat doen.
Attenborough kijkt naar iedere fase van het vogelleven en naar de problemen die vogels moeten oplossen: vliegen leren, voedsel vinden, communiceren, paren en zorgen voor nest, eieren en jongen, trekken, gevaren doorstaan en ongunstige omstandigheden overleven.
Als geen ander kan Sir David mensen enthousiasmeren. Zijn nieuwsgierigheid en plezier werken aanstekelijk. Hij laat ons zien hoeveel plezier vogels ons kunnen bieden, en hoeveel we missen als we achteloos aan ze voorbij zouden gaan.
Verder lezen

Giorgione uit Tilburg

Logo Giorgione

Minimale bestelafname van 10,- € exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal is dat geen punt, vermeld ze a.u.b. in het veld opmerking. We verzenden met PostNL. We hebben foto’s van alle boeken, echter - deze kunnen niet altijd op de site verschijnen. Onze excuses hiervoor. Per mail kunnen wij ze ook sturen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Giorgione

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Giorgione
  • Na uw bestelling ontvangen u en Giorgione een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Giorgione vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Giorgione kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.