Ross, Tiny (illustraties) & Willis, Jeanne (tekst) - Dagvliegje

Schrijver:
Titel: Dagvliegje, dag.
ISBN: 9789062495061
Taal: Nederlands
Uitgever: Sjaloom
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, linnen met zilverkleurige letters.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dagvliegje leeft maar dag, maar ze geniet van elk moment. Ze observeert het leven om haar heen, en verheugt zich over dat van haar zelf. Bij het ochtendgloren zweeft ze door de lucht, badend in het gouden zonlicht en danst op de muziek van het leven.
Een nieuw, ontroerend boek van het bekende duo Ross-Willis.
Dagvliegje leeft maar een dag, maar ze geniet van elk moment: van de vroege ochtend tot de late avond. Ze zweeft door de lucht in het gouden zonlicht en bekijkt de prachtige wereld vol bloemen, vlinders en alles om zich heen. Ze trouwt, legt haar eieren in de nacht en heeft dan haar taak volbracht. Haar laatste wens is dat haar kinderen de volgende dag net zo gelukkig zullen zijn. Verzorgd uitgegeven prentenboek met een dubbele bodem en veel symboliek: eigenlijk voor alle leeftijden. De ingekaderde, paginagrote illustraties zijn uitgevoerd in pastel; soms bestaan ze uit enkele vegen, dan weer bevatten ze veel details. Op de tekstpagina's ertegenover staat een kleinere tekening waarvan de contouren vervagen. De beknopte tekst is hier en daar poetisch, b.v. "Ze verzamelt mooie momenten.". Schutbladen in lichtblauw vol dagvliegjes. Op het donkerblauwe omslag een ingekaderde illustratie met dansende vliegjes in het maanlicht. Geschikt vanaf ca. 4 jaar.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.