Fo, Dario - De ontdekking van Amerika door Johan Padan

Schrijver:
Titel: De ontdekking van Amerika door Johan Padan
ISBN: 9789052267715
Taal: Meertalig
Uitgever: Uitgeverij De Geus
Bijzonderheden: 1998, 120pp, paperback met zijflappen, druk in twee talen en twee kleuren
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Nederlandse vertaling van Filip Vanluchene en uitgeverij de Geus, tekeningen en tekst van Dario Fo. Oorspr. titel Johan Padan a la Descoverta de le Americhe. Over de ontdekking van de nieuwe wereld door de Spanjaarden, gezien door de ogen van een gevluchte Italiaanse avonturier. Heruitgave i.v.m. toekenning Nobelprijs voor literatuur aan Dario Fo in 1997. Keurig boek, als nieuw, randjes cover zacht geworden.
Verder lezen

Giorgione uit Tilburg

Logo Giorgione

Minimale bestelafname van 10,- € exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal is dat geen punt, vermeld ze a.u.b. in het veld opmerking. We verzenden met PostNL. We hebben foto’s van alle boeken, echter - deze kunnen niet altijd op de site verschijnen. Onze excuses hiervoor. Per mail kunnen wij ze ook sturen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fo, Dario - De ontdekking van Amerika door Johan Padan Fo, Dario - De ontdekking van Amerika door Johan Padan Fo, Dario - De ontdekking van Amerika door Johan Padan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Giorgione

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Giorgione
  • Na uw bestelling ontvangen u en Giorgione een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Giorgione vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Giorgione kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.