Brandsma, R.P.C.W.M. - 2019-2020

Schrijver:
Titel: 2019-2020
ISBN: 9789013153286
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Bijzonderheden: 2019 Paperback / softback
Prijs: € 39,90
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Flaptekst

In dit studieboek vind je het belastingrecht op Europees niveau, voorzien van relevante jurisprudentie van het Europese Hof van Justitie en opvattingen uit de literatuur. Geschreven door topauteurs uit wetenschap en praktijk. Deze studenteneditie staat aangeschreven als het meest complete en actuele naslagwerk voor het wetenschappelijk onderwijs. Het Europese belastingrecht wordt steeds belangrijker. Ook op fiscaal gebied wordt de internationale samenwerking in Europa steeds intensiever. Landen moeten zich houden aan uiteenlopende richtlijnen op Europees niveau. Studenteneditie Cursus Belastingrecht Europees Belastingrecht zet het gehele belastingrecht op Europees niveau uiteen. Zo heb je een compleet overzicht van de rechtsbeginselen, richtlijnen en het toepassingsgebied van het Unierecht op fiscaal vlak. Zowel de toekomstige richtlijnen als de jurisprudentie van het Europese Hof van Justitie en eerder geïmplementeerde richtlijnen. De ontwikkelingen in het Europees belastingrecht gaan snel. Zo moet Nederland binnen enkele jaren twee nieuwe richtlijnen implementeren, ATAD en ATAD2. Ook zijn er twee conceptrichtlijnvoorstellen ingediend door de Europese Commissie, de CCTB en de CCCTB. In deze nieuwste editie is regelgeving en beleid geactualiseerd. De hoofdstukken in dit studieboek helpen je zowel de nieuwe als de eerder geïmplementeerde richtlijnen snel en effectief eigen te maken. Zo vind je in deze editie de bronnen en reikwijdte van het Unierecht, plus de algemene kenmerken en rechtsbeginselen ervan. Ook belicht het studieboek de actuele stand van zaken op onderwerpen als de EU- verdragsvrijheden, het secundaire Unierecht (het materiële belastingrecht voor directe en indirecte belastingen) en nieuwe richtlijnen. Het Europees belastingrecht wordt tastbaar gemaakt met heldere uitleg en voorbeelden. Zo leer je het dynamische Europese beleid grondiger te begrijpen en de richtlijnen te reproduceren. Dit studieboek is samengesteld door experts uit praktijk en wetenschap op het gebied van belastingrecht. De inhoud is bepaald in nauwe samenwerking met docenten van de universitaire fiscale vakgroepen, zodat deze goed aansluit bij jouw studie. begrijpen en de richtlijnen te reproduceren.

Verder lezen

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,45 euro per zending binnen Nederland, vanaf 25 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten België 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking. De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brandsma, R.P.C.W.M. - 2019-2020

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekstra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Dit boek is nieuw
  • U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
  • Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.