Jean-Yves Prat, Denis Retournard - ABC van het snoeien

Schrijver:
Titel: ABC van het snoeien
ISBN: 9789024378036
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deltas

Bomen en struiken moeten allemaal regelmatig gesnoeid worden: ze zullen dan krachtiger worden en meer bloemen en vruchten opleveren. ABC van het snoeien is de perfecte gids die u stap voor stap en aan de hand van duidelijke afbeeldingen en foto's laat zien hoe u bomen en struiken moet snoeien. Dankzij de duidelijke uitleg en de alfabetische indeling is dit boek gemakkelijk te raadplegen. Per soort vindt u de juiste manier en de beste periode om te snoeien. Veel specifieke raadgevingen, zoals een haag onderhouden, snoeien zonder risico, een oude boom verjongen, de ontwikkeling van een boom in een kleine tuin beperken, alsook de grondbeginselen van enten maken deel uit van deze handleiding. Dit boek is onmisbaar voor alle tuinliefhebbers en kan gebruikt worden door zowel professionals als beginnelingen. Het zal uw dagelijkse gids zijn in de tuin. De auteurs Denis Retournard is specialist wat bomen en sierheesters aangaat, Jean-Yves Prat weet alles over fruitbomen. Beiden zijn ze tuinders in de tuin van Luxemburg. Ze geven regelmatig tuincursussen voor het grote publiek. Ze hebben dit boek geschreven om een antwoord te geven op de meest gestelde vragen van alle amateur-tuinders die ze ontmoeten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jean-Yves Prat, Denis Retournard - ABC van het snoeien