VAN BRABANT, PIET - Vrijmetselaars reguliere loges in Belgie.

Schrijver:
Titel: Vrijmetselaars reguliere loges in Belgie.
Uitgever: , Hadewijch, 1990
Bijzonderheden: Paperback,152 pagina's, Nederlands. ISBN 9789052400587.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Ondanks de uitgebreide literatuur erover wordt over de vrijmetselarij nog altijd veel onzin verteld. De beslotenheid der loges heeft echter niets geheimzinnigs. Het boek handelt over de Reguliere Grootloge van Belgie. De informatie over beginselen en ideele doelstellingen, de hierarchische structuur, de initiatie, de plichten der broeders, de riten en de sfeer geldt grotendeels ook voor de maconnerie in ons land. Schrijver voert ons binnen in de symboliek van het esoterisch-christelijke denken der vrijmetselarij, waarachter een ongrijpbare realiteit schuil gaat. In haar streven naar universele broederschap zoekt men naar wat de mensen gemeen hebben; men eist eerbied voor de visies van anderen. De leden moeten kunnen denken in symbolen; zij moeten vrij zijn van vooroordelen, openstaan voor spiritualiteit en in God geloven. Door langs de weg van liefde en kennis zijn bestaan te verhelderen zoekt men zijn bestemming te bereiken. De auteur, journalist, licht ons prettig voor; vergelijking met andere boeken valt gunstig uit. Franse citaten zijn niet altijd vertaald. (Biblion recensie, J. Kleisen.)
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VAN BRABANT, PIET - Vrijmetselaars reguliere loges in Belgie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.