Vugt, Joep van Wosten, Anneke - Rekenen: een hele opgave,

Schrijver:
Titel: Rekenen: een hele opgave,
ISBN: 9789055744367
Taal: Nederlands
Uitgever: HBuigevers 1e druk 2004 1e oplage 9789055744367
Bijzonderheden: paperback 208pp. in goede staat, geschreven naam voorin, minieme gebruikssporen
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Rekenen blijft moeilijk. Het luistert heel nauw om het proces van de dingstructuur naar het abstracte te begeleiden. Rekenen is naast vaardigheid ook begrip van het getal. Na bespreking van de algemeen didactische problematiek en de daarbij behorende diagnostiek krijgt dit bij het voorbereidend rekenen (groep 1 en 2), aanvankelijk rekenen (groep 3 en 4) en voortgezet rekenen toepassing, doelgericht en praktisch. Theorie en praktische situatie zijn in elkaar verweven. Bij het opsporen van de problemen bij de kinderen krijgen observatie, instructie, signaleren en het diagnostisch gesprek ruim aandacht. Er is veel informatief materiaal. De auteurs (psycholoog en pedagoog) zijn werkzaam in het onderwijs (remedial teaching) Het boek is bestemd voor leerkrachten en studenten die zich op een werkkring in het onderwijs voorbereiden. Het boek is duidelijk en overzichtelijk. Er zijn drie bijlagen: kenmerken van leerlingen, begrippenlijst, begeleidingsmateriaal. Er is een literatuurlijst en een trefwoordenindex.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vugt, Joep van     Wosten, Anneke - Rekenen: een hele opgave,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.