Diarmuid Gavin Terence Conran Terrence Conran Dan Pearson

Schrijver:
Titel: Ontwerpen met planten in de 21e eeuw + Het nieuwe tuinboek design voor buiten
ISBN: 9789089890856
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Terra 2010 9789089890856 VBK Media 1998 9789024603916
Bijzonderheden: 2 grote geb. hardcovers 272 en 268pp in zeer goede staat, afb in kleur 36/26cm
Prijs: € 39,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samen opgestuurd bespaard verzend kosten. Het nieuwe tiunboek mist grootste deel van zwarte schutblad (privé?) verder zijn de boeken uitstekend

Ontwerpen met planten
Dit grote, luxueus uitgevoerde boek gaat over vormgeving met tuinplanten. Het informeert over de herkomst van planten en hun gebruiksmogelijkheden. Het geeft een kijkje in de keuken van beplantingstactieken en overwegingen bij het ontwerpen van een tuin in uiteenlopende stijlen, inclusief elementen als boomhutten en nachtelijke sfeerverlichting. Op heldere en zeer inspirerende wijze laat het boek vooral tuinplezier zien: plezier in ontwerpen, plezier in beplanten en plezier in herbeplanten. Bevat een interview met de auteurs, een gelauwerde Britse (interieur)ontwerper en een bekende tuinontwerper die diverse Britse tuinprogramma's presenteerde; samen publiceerden zij eerder 'Tuinontwerpen in de 21e eeuw'*. Ondersteund door schitterende foto's laat het gerenommeerde ontwerpersduo zien hoe je in alle seizoenen sfeer, diepte, structuur, textuur en kleur in een tuin maakt. Inclusief diverse bijlagen over o.a. planten, verzorging, snoei, vermeerderen en grond. Met plantenlijst en trefwoordenregister. Een aanrader voor iedere tuinliefhebber die zich vrijelijk wil laten inspireren.

Het nieuwe tuinboek
Forse (26x36 cm.), erg klein gedrukte uitgave van een bekende binnenhuisarchitect en een tuinarchitect, die een overvloed aan informatie biedt over alle aspecten van tuinen. Die worden hoofdzakelijk vanuit een esthetische invalshoek belicht. Daarom hechten de auteurs veel waarde aan het tuinontwerp met veel oog voor de afzonderlijke structuurbepalende harde elementen en uitgekiende beplantingsschema's. Het tuinonderhoud komt amper aan bod. De vele kleurenfoto's van gemiddelde kwaliteit tonen een enorme diversiteit aan originele voorbeelden uit de hele wereld qua sfeer, stijl, vorm, formaat, kleur enz. Bevat een gecombineerd onderwerps- en plantenregister. Een onuitputtelijke bron van ideeën voor enigszins technische tuiniers, die ook het telen van planten al onder de knie hebben.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diarmuid Gavin Terence Conran  Terrence Conran Dan Pearson - Ontwerpen met planten in de 21e eeuw + Het nieuwe tuinboek design voor buiten Diarmuid Gavin Terence Conran  Terrence Conran Dan Pearson - Ontwerpen met planten in de 21e eeuw + Het nieuwe tuinboek design voor buiten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.