Krishnamurti - Leven en dood Bemin het leven in zijn volheid

Schrijver:
Titel: Leven en dood Bemin het leven in zijn volheid
ISBN: 9789041704399
Taal: Nederlands
Uitgever: Muntinga (Rainbow)
Bijzonderheden: 2003 / pocket( Rainbow) / 202 pag. / 122 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
'Leven en dood zijn van begin tot eind één' volgens de wereldberoemde Indiase leraar en wijsgeer Krishnamurti. Angst voor de dood is in zijn opvattingen geen vrees voor het onbekende, maar juist de angst het bekende te verliezen. Krishnamurti predikt de eenvoud om de problemen van het leven tegemoet te treden. Hij spreekt over de dood zonder daarbij een bepaalde religie als uitgangspunt te nemen: zijn denkbeelden zijn van waarde voor iedereen.

Recensie(s)
De Indiase filosoof, in 1986 overleden, laat in dit boekje zijn heldere licht schijnen over 'Leven en Dood'. Het betreft eerder gepubliceerd materiaal, voornamelijk overgenomen uit 'The collected works' (1991-1992). Er zitten delen bij uit boeken, uit voordrachten, uit zijn dagboek en uit (woordelijke) verslagen van gesprekken. Enkele hoofdstukken zijn gegoten in de vraag-antwoordvorm. Zijn benadering zal veel mensen afschrikken door zijn abstractheid en traagheid, maar zijn compromisloos afwijzen van een speciale guru-positie verheft zijn kwaliteit bijzonder. Steeds wijst hij op de noodzaak van zelfonderzoek, die de lezer c.q. vraagsteller voorbij zijn angsten moet voeren. 'Liefde en dood zijn onscheidbaar en waar zij zijn, vindt altijd vernietiging plaats' (p. 178). Pocket-uitgave met omslagfoto van de auteur; kleine druk.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Krishnamurti - Leven en dood  Bemin het leven in zijn volheid Krishnamurti - Leven en dood  Bemin het leven in zijn volheid Krishnamurti - Leven en dood  Bemin het leven in zijn volheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.