Heytze, Ingmar - Alle goeds. [gedichten]

Schrijver:
Titel: Alle goeds. [gedichten]
ISBN: 9789057592348
Taal: Nederlands
Uitgever: Podium, 2002
Bijzonderheden: 2e druk, paperback, als nieuw*
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ter ere van zijn 10-jarig dichterschap werden in 2001 de bundels tot dan van Heytze (1970) + nog enige extra's samengebracht. Als een timide, kwetsbaar mens, vol angsten en twijfels beleeft hij zelfs de alledaagse wereld om hem heen als 'unheimisch'. Zelfspot en aangename kinderlijkheid houden hem echter verre van elke neurose. Vederlicht amusant, goed observerend, offreert de dichter ons haarscherpe portretjes van gebeurlijkheden uit zijn eigen en ons aller leven. Als hij al in zijn eigen ogen een wankele koorddanser is, dan brengt hij zijn act in ieder geval onderhoudend. Rijmen als het uitkomt, gevoel voor ritme en originele metaforen bewijzen dat Heytze zijn taal kent. Dat geldt ook voor zijn parodieen op klassieke gedichten uit de Nederlandse literatuur. Een vaak humoristische verzameling hedendaagse gedichten, helder genoeg om ook oudere scholieren en studenten aan te spreken en stof genoeg biedend aan rijpere lezers om na te genieten en 's dichters visie te overpeinzen. Gerrit Komrij schreef een instructief voorwoord. Een van de aardigste bundels van de laatste jaren!

Redactie
Verder lezen

Hartogboeken uit Rotterdam

Logo Hartogboeken

INKOOP - VERKOOP Verzendkosten: PostNL Briefpakje: E 3,50 (tot 2 kg) Pakketpost: E 6,75 naar een huisadres, E 6,25 naar een afhaalpunt ; DHL of DPD E 4,50 naar een afhaalpunt, afhankelijk van uw keuze Of afhalen in het magazijn (Maria Danneelserf 1, Capelle a/d IJssel) op ma. t/m zat. tussen 15.00 en 16.00 u. Alleen op afspraak!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heytze, Ingmar - Alle goeds. [gedichten]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hartogboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hartogboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hartogboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hartogboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hartogboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.