Hubbard, B. Marx - Van Ego naar Essentie / tien stappen naar de

Schrijver:
Titel: Van Ego naar Essentie / tien stappen naar de universele mens
ISBN: 9789020283754
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2005 / 209pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 16,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Volgens futurologe en helderziende Barbara Marx Hubbard zal er een nieuw type mens ontstaan: de universele mens. De universele mens is via het hart verbonden met het leven in zijn totaliteit, zich bewust ontwikkelend en strevend naar het samen bouwen aan een nieuwe wereld. Hij heeft zich getransformeerd van het afgescheiden, egoïstische zelf tot een dieper zelf dat een directe uitdrukking is van de Bron. Van ego naar essentie bevat de blauwdruk van deze nieuwe mens in een wereld die nog niet eerder bestond en beschrijft alle stappen van het innerlijk proces dat noodzakelijk is om de overgang naar het volgende evolutiestadium te kunnen maken.
BARBARA MARX HUBBARD heeft als internationaal spreker, auteur en sociaal vernieuwer veel bijgedragen aan initiatieven op maatschappelijk en spiritueel gebied. Ze is auteur van The Hunger of Eve, The Evolutionary Journey, Revelation: Our Crisis is a Birth en Conscious Evolution: Awakening the Power of Our Social Potential.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hubbard, B. Marx - Van Ego naar Essentie / tien stappen naar de universele mens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.