Dragt, Theo H. en Spaans, Loes - Kees Verkade, beeldhouwer scul

Schrijver:
Titel: Kees Verkade, beeldhouwer sculptor sculpteur
ISBN: 9789076751016
Taal: Nederlands
Uitgever: Chevalier bv, C.
Bijzonderheden: 1999, gebonden, 300pp
Prijs: € 32,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gids over het volledige oeuvre van Kees Verkade, met foto's in kleur en zwart-wit, ingedeeld per periode. Inclusief bijdragen van kenners als Cees Dam en David Douglas Duncan. Inclusief lijst van tentoonstellingen en opdrachten. Boek als nieuw, is gebonden, stofomslag heel lichte krasjes. Tweede druk maart 2000.
Zwaar en mooi boek. Speciale prijs.
Verder lezen

Giorgione uit Tilburg

Logo Giorgione

Minimale bestelafname van 10,- € exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal is dat geen punt, vermeld ze a.u.b. in het veld opmerking. We verzenden met PostNL. We hebben foto’s van alle boeken, echter - deze kunnen niet altijd op de site verschijnen. Onze excuses hiervoor. Per mail kunnen wij ze ook sturen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dragt, Theo H. en Spaans, Loes - Kees Verkade, beeldhouwer sculptor sculpteur Dragt, Theo H. en Spaans, Loes - Kees Verkade, beeldhouwer sculptor sculpteur Dragt, Theo H. en Spaans, Loes - Kees Verkade, beeldhouwer sculptor sculpteur Dragt, Theo H. en Spaans, Loes - Kees Verkade, beeldhouwer sculptor sculpteur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Giorgione

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Giorgione
  • Na uw bestelling ontvangen u en Giorgione een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Giorgione vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Giorgione kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.