Dr. Antonie Vos Jaczn. - Vos Jaczn., Dr. Antonie-Johannes Duns

Schrijver:
Titel: Vos Jaczn., Dr. Antonie-Johannes Duns Scotus
ISBN: 9050304176
Uitgever:
Bijzonderheden: Dr. Antonie Vos Jaczn schreef in de serie Kerkhistorische monografieen een biografie over Johannes Duns Scotus (1266-1308), een van de grootste middeleeuwse theologen. Hij sloot zich aan bij de Franciscaanse orde en viel al spoedig op vanwege zij...
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dr. Antonie Vos Jaczn schreef in de serie Kerkhistorische monografieen een biografie over Johannes Duns Scotus (1266-1308), een van de grootste middeleeuwse theologen.
Hij sloot zich aan bij de Franciscaanse orde en viel al spoedig op vanwege zijn scherpzinnigheid. De door hem ontwikkelde gedachten over het niet-noodzakelijk zijn van de werkelijkheid werden zeer invloedrijk, ook in de gereformeerde theologie.
Deze biografie beschrijft het leven van Duns in zijn geboorteland Schotland, Engeland, waar hij onderwezen werd, Frankrijk, waar hij doceerde, en Duitsland, waar hij overleed.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. Antonie Vos Jaczn. - Vos Jaczn., Dr. Antonie-Johannes Duns Scotus