Kees Fens, Jan de Jong, Louis Putman - Uitgelezen Boeken Jaarga

Schrijver:
Titel: Uitgelezen Boeken Jaargang 1 t/m 6 (compleet) + proefnr's
Taal: Nederlands
Uitgever: De Buitenkant Amsterdam
Bijzonderheden:
Prijs: € 125,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Jaargang 1 t/m 6 (compleet) + proefnr's 2 en 3 van het schitterend vormgegeven en qua inhoud zeer genietbare en leerzame Katern voor Boekverkopers en Boekenkopers met alle bijlagen en in prima staat!
O.a. 'de archeologie van het Nederlandse stripverhaal' hele aflevering door Nop Maas etc.

Boek en Tijdschrift

particulier

Boek en Tijdschrift uit Amsterdam

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kees Fens, Jan de Jong, Louis Putman - Uitgelezen Boeken Jaargang 1 t/m 6 (compleet) + proefnr's Kees Fens, Jan de Jong, Louis Putman - Uitgelezen Boeken Jaargang 1 t/m 6 (compleet) + proefnr's Kees Fens, Jan de Jong, Louis Putman - Uitgelezen Boeken Jaargang 1 t/m 6 (compleet) + proefnr's Kees Fens, Jan de Jong, Louis Putman - Uitgelezen Boeken Jaargang 1 t/m 6 (compleet) + proefnr's

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek en Tijdschrift

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek en Tijdschrift
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek en Tijdschrift een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek en Tijdschrift vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek en Tijdschrift kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.