Bahnsen, Uwe & O'Donnell James P. - De Führer Bunker. Nieuwe en

Schrijver:
Titel: De Führer Bunker. Nieuwe en schokkende onthullingen over de laatste tien dagen van Hitler.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam Boek
Bijzonderheden: 1975, hardcover, 349 pag, 15x21½cm, in goede staat
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Duitse auteurs hebben in dit magistrale boek de laatste maanden getekend van de grootste tiran aller tijden, deze despotische heerser, een man die met een titanische wilskracht opdracht gaf tot afgrijselijke misdaden, die vele miljoenen mensen het leven heeft gekost. In zijn laatste onderkomen onder de grond, de zogenaamde Führerbunker onder het gebouw van de Berlijnse rijksdag, regeerde Hitler met ijzeren hand het "Derde Rijk". De auteurs schetsen hem in zijn grandeur en misère, in zijn totale ondergang. Eveneens laten zij vanuit historische documenten zien wat zich daar allemaal die laatste maanden en weken heeft afgespeeld en hoe zijn "getrouwen" trachtten vlak na de dood van de Führer door de Russische omsingeling heen te breken om te ontsnappen. Een boek voor ieder die van geschiedenis houdt en in Hitler en in de Tweede Wereldoorlog is geïnteresseerd.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bahnsen, Uwe & O'Donnell James P. - De Führer Bunker. Nieuwe en schokkende onthullingen over de laatste tien dagen van Hitler. Bahnsen, Uwe & O'Donnell James P. - De Führer Bunker. Nieuwe en schokkende onthullingen over de laatste tien dagen van Hitler. Bahnsen, Uwe & O'Donnell James P. - De Führer Bunker. Nieuwe en schokkende onthullingen over de laatste tien dagen van Hitler.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.