C.J.E. Kaandorp (redactie) - Klinische probleemstellingen - Ond

Schrijver:
Titel: Klinische probleemstellingen - Onderzoek en diagnostiek van 236 aandoeningen
ISBN: 9789085620426
Taal: Nederlands
Uitgever: Prelum Uitgevers
Bijzonderheden: 2012, Tweede herziene druk, 539 pagina's, gebonden. Het boek is zo goed als nieuw, zie ook de foto's. Er is niet in het boek geschreven.
Prijs: € 55,00
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In het zeer succesvolle Klinische probleemstellingen worden op compacte wijze 236 veel voorkomende aandoeningen beschreven in relatie tot het diagnostisch instrumentarium dat artsen tot hun beschikking hebben.De beschrijvingen zijn zoveel mogelijk samengesteld volgens de principes en methodes van evidence based medicine en voor elke probleemstelling is systematisch literatuuronderzoek verricht.Elke klinische probleemstelling wordt aan de hand van een vaste structuur behandeld:* Begripsomschrijving* Pathofysiologie* Epidemiologische gegevens* Alternatieve diagnoses* Klinisch relevant onderzoek* Cave* Aanvullende diagnostiek* Niet-geïndiceerd onderzoek* Classificatie volgens ICPC-2 en ICD-10* Literatuur In deze tweede druk is de inhoud volledig geactualiseerd en zijn verhelderende illustraties toegevoegd. Alle probleemstellingen zijn dooreen grote groep vooraanstaande Nederlandse artsen aangepast aan de laatste stand van zaken in de wetenschap en in de richtlijnontwikkeling.Klinische probleemstellingen is een compleet, toegankelijk en praktisch boek en een ideale leidraad bij de keuze van (aanvullend) onderzoek.Het boek is zeer waardevol voor alle medische professionals die dagelijks te maken krijgen met diagnostiek. www.klinischediagnostiek.nl
Verder lezen

Blauwbeer uit Zwolle

Logo Blauwbeer

Blauwbeer Boeken specialiseert zich voornamelijk in non-fictie over diverse onderwerpen.
De foto's van de boeken zijn altijd van de exemplaren die aangeboden en geleverd worden. De aangegeven verzendkosten zijn volgens de tarieven van PostNL (verhoogd per 1-1-2019) of DHL (eveneens verhoogd per 1-1-2019) en gelden bij leveringen in Nederland. De boeken worden stevig verpakt. Van de zending krijgt u een volgnummer zodat u deze kunt volgen op internet. Andere verzendmethoden zijn op verzoek natuurlijk ook mogelijk.
Verzendkosten naar een huisadres in Belgie met DPD: € 7,35.
Versandkosten Deutschland auf Anfrage.
Betaling vooraf via bankoverschrijving of PayPal. Verzending vindt meestal plaats op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C.J.E. Kaandorp (redactie) - Klinische probleemstellingen - Onderzoek en diagnostiek van 236 aandoeningen C.J.E. Kaandorp (redactie) - Klinische probleemstellingen - Onderzoek en diagnostiek van 236 aandoeningen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Blauwbeer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Blauwbeer
  • Na uw bestelling ontvangen u en Blauwbeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Blauwbeer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Blauwbeer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.