Wensing, Stephan en Fabian Brockötter - Pleidooi voor het paar

Schrijver:
Titel: Pleidooi voor het paard. Zaken uit de hippische advocatuur.
ISBN: 9789054391524
Taal: Nederlands
Uitgever: Reed Business Information, Doetinchem
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2005, 136 blz. Met foto's.
Prijs: € 16,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fabian Brockötter heeft paarden als hobby en is redacteur bij het paardenmagazine Bit, Stephen Wensing is docent aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en geeft een cursus voor advocaten gericht op (consumenten) kooprecht en paarden. Dit boek verschaft informatie over juridische procedures rondom paarden. Ieder die zich met paarden bezighoudt kan als eiser in een juridische procedure geraken, of dat nu hobbyruiters, sportruiters, professionele handelaren of pensionstalhouders zijn. Je hebt daarbij te maken met soorten aansprakelijkheid (als je paard schade veroorzaakt b.v.), allerlei soorten rechten (b.v. rechten van de pensionklant) en plichten (b.v. zorgplicht). Handig is een stalreglement; een arbitragecommissie kan van pas komen. Voor geschillenbeslechting kan ook gebruik gemaakt worden van een mediator. Voorzien van nuttige adressen en praktische voorbeeldcontracten voor koop, training/verkoop, verkoop/bemiddeling, huur paard, instructie en pensionstalling. Handig boek voor ieder die als hobbyist of beroepsmatig met paarden te maken heeft.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wensing, Stephan en Fabian Brockötter - Pleidooi voor het paard. Zaken uit de hippische advocatuur.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.