Lewis, Matthew - De Monnik / Klassieke roman over de gruwelen v

Schrijver:
Titel: De Monnik / Klassieke roman over de gruwelen van de Inquisitie/ Eerste druk
Taal: Nederlands
Uitgever: W & L Boeken
Bijzonderheden: 1e druk 1983. 310 pag. Naar de bewerking van Antonin Artaud. ertaald en van een nawoord voorzien door Pieter Beek. Ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 21,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
'In The Monk gaat het om de duistere drijfveren van seks en het bovennatuurlijke, iets wat de literatuur voor altijd veranderde. Nooit tevoren was er een boek dat hiermee vergelijkbaar was. Terwijl ik dit schrijf, is het werk meer dan tweehonderd jaar oud en nog steeds even explosief.'Moord, incest, de folterkamers van de Inquisitie, onderaardse kerkers, de monnik Ambrosio die een pact met de duivel sluit, waren elementen die in het tot dan toe altijd stichtelijke romangenre onbekend waren en het is dan ook geen wonder dat The Monk daarna slechts in gekuiste versies mocht verschijnen
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.