A la ferme

Schrijver:
Titel: A la ferme
Taal: Nederlands
Uitgever: Editions du Gerfaut
Bijzonderheden: 1962 - slappe kaft (geniet)
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: série petit théatre 1
illustrations G. Galbinti
(1 pop-up)

Le ratdebibliothèq

Le ratdebibliothèq uit Montélimar

Logo Le ratdebibliothèq

Let op: VAAK KOMEN MIJN MAILS IN DE SPAM TERECHT, KIJK DAAR REGELMATIG. De vaste verzendkosten van 3,60 zijn alleen geldig voor brievenbuspost binnen Nederland ! Pakketpost binnen Nederland gaat via DHL voor 5,75 aan huis bezorgd en 4,50 ophalen bij een servicepunt. Post/pakketten voor België worden verzonden via DPD: 6,85 Bezorgkosten in de regio: 1,50 Le ratdebibliothèque is een onderdeel van De Boekenwurm uit Wolphaartsdijk zie ook Boekwinkeltje: deboekenwurm Stel uw vragen !

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - A la ferme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Le ratdebibliothèq

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Le ratdebibliothèq
  • Na uw bestelling ontvangen u en Le ratdebibliothèq een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Le ratdebibliothèq vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Le ratdebibliothèq kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.