Ruebsamen, H. - Jonge liefde en oud zeer / 2 De verhalen

Schrijver:
Titel: Jonge liefde en oud zeer / 2 De verhalen
ISBN: 9789025413385
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2002, paperback, 454pp. Boek is in zeer goede staat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Liefde, lust en verlangen beheersen ons leven. Deze al eerder gepubliceerde verhalen van Helga Ruebsamen maken dat duidelijk. Lies bijvoorbeeld doet er alles aan om het haar veeleisende, hardvochtige moeder naar de zin te maken, maar genoeg is genoeg. Otto wordt als klein kind en als volwassen man gevangen in het web van de fatale Isabel. Dora's leven is een grote misere, maar de komst van de gepassioneerde postbode brengt daar verandering in. En zo zijn er nog meer verhalen over de vreselijke en heerlijke, tegenstrijdige aspecten van de liefde waarin de lezer zich zeker zal kunnen herkennen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruebsamen, H. - Jonge liefde en oud zeer / 2 De verhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.