Kushner, H.S. - Een leven dat er toe doet / over het conflict t

Schrijver:
Titel: Een leven dat er toe doet / over het conflict tussen geweten en succes
ISBN: 9789025953126
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 1e druk 2002, paperback,158pp. In goede staat.
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Al vele jaren helpt Kushner als spreker en schrijver zijn publiek bij de moeilijke momenten in het leven: verlies, schuld, geloofscrisis. In dit hartverwarmende boek geeft hij zijn gezonde kijk op een eveneens belangwekkend stukje leven: ons verlangen naar betekenis en de behoefte te weten dat ons leven en de keuzes die we maken van belang zijn. We doen soms goede, maar soms ook verschrikkelijke dingen, waarmee we laten zien dat wij er in deze wereld iets toe doen. Soms verwarren we reputatie, macht en welvaart met werkelijk succes hebben. Uiteindelijk willen we allemaal als goede mensen uit de bus komen en zit het ons dwars als onze integriteit ter discussie staat bij onze jacht naar wat voor ons gevoel 'succes' is. Harold Kushner laat ons zien dat de weg naar een echt succesvol en betekenisvol leven de weg is van vriendschap, familie, ruimhartigheid en zelfopoffering. Hij beschrijft dat wanneer we het leven van een ander mens - al is het maar één - positief beïnvloeden, we echt iets betekenen in deze wereld en daarmee bewijzen dat ons leven er toe doet.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kushner, H.S. - Een leven dat er toe doet / over het conflict tussen geweten en succes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.