Benedikter, Franz - Tederheid / Evenwichtigheid door sensitieve

Schrijver:
Titel: Tederheid / Evenwichtigheid door sensitieve aanrakingen
ISBN: 9789063783334
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij - paperb.
Bijzonderheden: 1996 133pp uitstekend exemplaar
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Door het zacht en teder aanraken van bepaalde lichaamszone´s, het zogenaamde huidcontact, worden ontspannende, activerende en welbehagen opwekkende hormonen vrijgemaakt. Deze endorfinen wekken geluksgevoelens op, verbeteren de vitaliteiten, verhogen de bereidbaarheid tot ondernemen, en doen de mogelijkheid tot zintuiglijke waarneming toenemen.

Franz Benedikter toont aan de hand van een kort en duidelijk trainingsprogramma aan, hoe men door middel van zelf- of partnermassage die meer het karakter vertoont van een zachte huidaanraking positieve invloed kan uitoefenen op lichaam en ziel.

Een leven zonder liefkozen is slechts een half leven. Uiteraard kan men ook zonder, maar het is moeilijk om dan werkelijk echt gelukkig te zijn. Wie lange tijd niet geliefkoosd is geworden of geen wezenlijke tederheid heeft ervaren, staat minder open voor anderen, en loopt eerder kans om zich mensenschuw en onhartelijk te gedragen. Een gezond mens heeft grote behoefte aan tederheid en huiscontact, aangezien sensitieve aanrakingen zowel psychische ontspannend als fysiek stimulerend werken.
Toon minder
Recensie(s)
De literatuur over massage is zo omvangrijk dat iets echt nieuws nauwelijks te verwachten valt. Het boekje van de psycholoog Benedikter echter brengt wel degelijk iets nieuws, namelijk een reeks van oefeningen in huidcontact met de verschillende lichaamszones - zoals bijv. in de haptonomie plaatsvindt - waardoor onze hormoonwerking vergroot wordt en zodoende onze gevoelens geactiveerd en losser gemaakt worden. Het oefenprogramma van de auteur is ontwikkeld in jarenlange ervaring en dienovereenkomstig praktisch, effectief én, voor de meesten van ons essentieel, weinig tijdrovend. Wie de door korte instructies en eenvoudige, afbeeldingen verduidelijkte, risicoloze oefeningen doet, zal inderdaad zijn gevoel van evenwicht, zijn gevoel van zekerheid en zijn vermogen tot contact met anderen in sterke mate zien toenemen. Een optimistisch, sympathiek boekje, dat velen, zowel beginners als gevorderden, van nut kan zijn.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.88 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benedikter, Franz - Tederheid / Evenwichtigheid door sensitieve aanrakingen Benedikter, Franz - Tederheid / Evenwichtigheid door sensitieve aanrakingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.