Michener, James A. - 3 x Michener: 1) Centennial 2) Texas 3) An

Schrijver:
Titel: 3 x Michener: 1) Centennial 2) Texas 3) Antillen - 3 boeken in één pakket
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf`s U.M. / Unieboek - gebonden
Bijzonderheden: pakket met drie nederlandstalige boeken (niet los te koop) verkeren in prima conditie
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Antillen:
Recensie(s)
Een historische roman waarin de Antillen, de eilanden, groot en klein, in de Caribische zee het decor zijn voor zestien verhalen. Beginnend in 1310 bij de inheemse bewoners, via de ontdekkingstochten, de slavenplantages, piraten, opstanden en oorlogen uitkomend op een cruise in de tegenwoordige tijd (1989). Historische figuren als Columbus en Castro treden op naast honderden fictieve figuren. Het geheel is een overdadige mix van details, grote lijnen, plots en subplots in de beproefde Michener traditie. De Nederlandse Antillen spelen overigens geen rol van betekenis, maar de Nederlandse vertaling komt toepasselijk genoeg uit in het Columbus jaar. Een pil die de liefhebbers van Michener ongetwijfeld weer zullen waarderen.
Texas Samenvatting
Dankzij de inbreng van Indianen, Spanjaarden, Amerikanen, zwarte slaven, Europese immigranten en Mexicanen is uit een onontgonnen wildernis de rijke oliestaat Texas ontstaan.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michener, James A. - 3 x Michener: 1) Centennial 2) Texas 3) Antillen - 3 boeken in één pakket Michener, James A. - 3 x Michener: 1) Centennial 2) Texas 3) Antillen - 3 boeken in één pakket Michener, James A. - 3 x Michener: 1) Centennial 2) Texas 3) Antillen - 3 boeken in één pakket

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.