Williamson, Gordon - Wolf Pack / The Story Of The U-Boat In Wor

Schrijver:
Titel: Wolf Pack / The Story Of The U-Boat In World War II
ISBN: 9781841768724
Taal: Engels
Uitgever: Osprey Pub Co 2005
Bijzonderheden: Gebonden IN UITSTEKENDE STAAT
Prijs: € 32,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 270 pagina's. (Pracht)boek, vrijwel als nieuw, hooguit valt er iets af te dingen op de stofomslag die aan de randen niet puntgaaf is. Het boek is volgens mij nog volkomen cadeauwaardig.

surplussus uit Barendrecht

Logo surplussus

Bijdrage verzendkosten BINNEN NEDERLAND ongeacht prijs en gewicht van elk boek is €4,- Het wordt verzonden met Track&Trace via PostNL of UPS. Houdt bij bestellen vanuit België dus rekening met iets hogere verzendkosten. Indien er geen afbeelding bij het aangeboden boek staat, lees dan de omschrijving. Mocht je persé een foto willen, kun je me altijd mailen natuurlijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Williamson, Gordon - Wolf Pack / The Story Of The U-Boat In World War II Williamson, Gordon - Wolf Pack / The Story Of The U-Boat In World War II Williamson, Gordon - Wolf Pack / The Story Of The U-Boat In World War II Williamson, Gordon - Wolf Pack / The Story Of The U-Boat In World War II Williamson, Gordon - Wolf Pack / The Story Of The U-Boat In World War II

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij surplussus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met surplussus
  • Na uw bestelling ontvangen u en surplussus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van surplussus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • surplussus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.