Walter Oliviers - Magische Verhalen Uit Elfenland

Schrijver:
Titel: Magische Verhalen Uit Elfenland
ISBN: 9789044705829
Uitgever: ZNU
Bijzonderheden: Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek neemt u en uw kind mee naar Elfenland!
Naar het land waar lieve elfjes wonderlijke avonturen beleven, waar trollen en dreutels de gekste dingen doen en vreemde wezens magische krachten hebben. Het bevat prachtige verhalen die uw kind ongetwijfeld zullen boeien wanneer u ze voorleest. Maar ook oudere kinderen die al zelf kunnen lezen, zullen er veel plezier aan beleven. Bovendien is dit boek rijk geïllustreerd met vrolijke tekeningen die de sprookjessfeer van Elfenland en de verhalen helemaal tot leven brengen. Lees en geniet samen van het verhaal over Ronik de bromtrol die Elfenland onveilig maakt of van het verhaal over twee elfjes die een eenhoorn redden! Of van het avontuur van een elfje dat in een mensendroom terechtkomt… Welkom bij de elfjes!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walter Oliviers - Magische Verhalen Uit Elfenland