Reinout Rutte - Konmar & kwel

Schrijver:
Titel: Konmar & kwel
ISBN: 9789090159683
Uitgever: Uitgeverij RTC BV.
Bijzonderheden: Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2002. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Na teleurstellende resultaten in 1999 en 2000 moest supermarktconcern Laurus (o.a. Edah, Super de Boer, Konmar en Groenwoudt) draconische maatregelen nemen om het hoofd boven water te kunnen houden. Het werd een alles of niets gok: alle supermarkten moesten worden omgebouwd naar één formule: KONMAR. Het werd een ongekend drama. In 2002 werd het bedrijf ternauwernood gered van de afgrond door het Franse supermarktbedrijf Casino.
In Konmar en Kwel het spannende verhaal van de supermarkt die niet mocht slagen. Onder andere over de macht en invloed van grootaandeelhouder Eric Albada Jelgersma, het falen van de commissarissen, de reacties van Albert Heijn en C1000, het verhaal van topman Ole van der Straaten, de machinaties van bloedgroepen, het echte verhaal van de fraudes in Laurus-Spanje, het falen van accountantsbedrijf KPMG de dubieuze rol van de Centrale Ondernemings Raad en de rol van de pers.
Konmar en Kwel zal de geschiedenis ingaan als het boek dat op een voor iedereen begrijpelijke manier het verhaal vertelt van de teloorgang van een miljardenbedrijf in een branche waar eigenlijk niemand failliet kan gaan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reinout Rutte - Konmar & kwel