Melissen, S. - De vendelzwaaier / twee novellen

Schrijver:
Titel: De vendelzwaaier / twee novellen
ISBN: 9789021474809
Uitgever: Querido s Uitgeverij BV, Em.
Bijzonderheden: 1e druk 2003, 271pp. Paperback. 271 pag. In zeer goede staat.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
'De vendelzwaaier' is de kroniek van jarenlange vriendschap tussen Matthijs van Wittel en Orlando Medzidemi. De vriendschap bereikt zijn hoogtepunt tijdens de feestelijkheden rond de Palio, de wereldberoemde paardenrace op het grote plein van Siena. Daar stuit Matthijs op raadsels uit het verleden van Orlando. In de nacht na de Palio komt het tot een confrontatie.De novelle 'Plaatsbewijs' speelt zich af tijdens een weekend rond het Bodenmeer. De cineast Matthias is te gast bij Hannelore en Volkert Breidecker. Vijf jaar daarvoor hebben ze elkaar leren kennen in het muziektheater in Amsterdam. Het kaartje dat Matthias die avond over had, schenkt hij aan een man die, in de rij wachtenden voor de avondkassa, een bijzondere indruk op hem maakt: Volker. Matthias komt dat weekend tot een helder inzicht: het kaartje dat je over hebt geef je altijd aan dezelfde persoon. Op suggestieve wijze verbeelden beide novellen wat Sándor Márai noemt: de eros van vreindschap.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Melissen, S. - De vendelzwaaier / twee novellen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.