Blokker, Jan - Alle wegen naar Rome / een voettocht

Schrijver:
Titel: Alle wegen naar Rome / een voettocht
ISBN: 9789025436858
Taal: Nederlands
Uitgever: Pandora
Bijzonderheden: 2011, paperback. 222 pag. In nieuwstaat!
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Jan Blokker jr. (historicus en schrijver) veranderde zijn oude verlangen in een kloek besluit. Hij ging wandelen naar Rome, zijn lievelingsstad. Dit is het verslag van zijn 2350 km lange tocht. Af en toe liepen vrienden en gezinsleden een stukje mee, maar verreweg het grootste deel deed hij alleen. Er worden veel pelgrimsverslagen uitgegeven en daaronder is nogal wat kaf tussen het koren. Niet iedere wandelaar met doorzettingsvermogen is immers een begenadigd schrijver. Blokker is dat wel. Zijn ervaringen zijn niet zo uniek, maar heel beeldend beschreven, met oog voor detail en ruimte voor zelfspot. Over het proces als doorsnee wandelaar te beginnen en al snel een pelgrim te worden, ondanks de beschikking over telefoon, laptop en internet. Het uitdiepen van de relatie met de voeten, de hartverwarmende ontmoetingen en de tegenslagen (gesloten hotels, pestweer, lichamelijk ongemak, waakhonden). Ook het aantrekkelijke ritme van een wandeldag (opstaan, lopen, eten, slapen) en het verslavende effect daarvan weet hij treffend te verwoorden. De speciale aandacht van de historicus gaat naar de wereldgeschiedenis van de plaatsen die hij aandoet, wat het verslag een meerwaarde geeft. Voor een breed publiek.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blokker, Jan - Alle wegen naar Rome / een voettocht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.