Warner, Marina - De enige onder de vrouwen/ De maagd Maria; myt

Schrijver:
Titel: De enige onder de vrouwen/ De maagd Maria; mythe en cultus / 1e druk
ISBN: 9789025457440
Uitgever: Uitgeverij Contact
Bijzonderheden: 1e druk 1989, paperback. 471 pag. Incl. vele afbeeldingen. Boek is in zeer goede staat.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Im De enige onder de vrouwen gaat Historica Marina Warner in op de oorsprong van de Mariaverering. Zij bespreekt de fabels, de leugens en de kerkelijke machinaties die uiteindelijk leidden tot het beeld van Maria zoals dat ook nu nog in de katholieke Kerk wordt vereerd. Met een scherp oog voor beeldende kunst en steunend op een uitnemende theologische kennis schetst Marina Warner de verschijningsvormen van Maria: die van maagd, van koningin, van bruid, van moeder, en ten slotte van bemiddeleres. Dit boek is niet alleen een geschiedenis van Maria, het is tegeijk ook een cultuurhistorische studie over het beeld van de vrouw in de christelijke wereld door de eeuwen heen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Warner, Marina - De enige onder de vrouwen/ De maagd Maria; mythe en cultus / 1e druk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.