Stewart Ross - Ridders / druk 1 Zoeklicht informatief

Schrijver:
Titel: Ridders / druk 1 Zoeklicht informatief
ISBN: 9789027637765
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij vanaf 9 jaar
Bijzonderheden: 1997 Gebonden binding niet perpect wel vast en compleet
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een stofwolk aan de einder. Het geluid van paardenhoeven. Gehinnik. Een kreet. De reuk van zweet en leer. Daar zien we de ruiter en zijn paard. De grootste bondgenoten uit de geschiedenis. Samen hebben ze veldslagen beleefd. Ze reisden naar de verste uithoeken van de wereld. Ze dreven vee. Ze hielden wedstrijden. De hond is onze beste vriend. Maar het paard is onze beste helper. Paardrijden komt in elke cultuur voor. We danken er veel woorden aan. Woorden als zadel, teugel en spoor. Die worden vaak gebruikt. Ook zonder dat we aan paarden denken. Wie kent niet de ridder op zijn paard? In zijn glanzend harnas? Dapper. Niet te verslaan. Een toonbeeld van moed en ridderlijkheid. Zoals de Ridders van de Ronde Tafel. Mannen als koning Arthur. Of als Lancelot en Gawain. Maar waren ridders wel zo dapper? Waren ze wel zo eerlijk? Waren de samoerai op hun paard echt niet te verslaan? Kwam de cavalerie (ruiterij) altijd wel op tijd?
Verder lezen

De Hergebruikers

De Hergebruikers uit Vlaardingen

Logo De Hergebruikers

Lezen is denken met het hoofd van een ander... Bijdrage verzendkosten in NL standaard 4,30 € als het boek met Post.nl als brievenbuspakje verzonden wordt. Groter/dikker dan 3,2 cm = pakketpost: bijdrage 6.95 euro. Verkoop alleen NL Bij meerdere bestellingen wordt slechts eenmaal pakketpost berekend.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stewart Ross - Ridders / druk 1  Zoeklicht informatief

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hergebruikers

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Hergebruikers
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hergebruikers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hergebruikers vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Hergebruikers kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.