Johnson , Robert - WIJ De psychologie van de Romantische Liefde

Schrijver:
Titel: WIJ De psychologie van de Romantische Liefde
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De ondertitel van dit interessante boek zegt het al, dat het gaat over de inhoud van geïdealiseerde en romantische liefde. Een complex psychologisch krachtenveld, dat liefde, romance en sex overstijgt tot een visionaire bewustzijnstoestand. Schrijver vertelt, analyseert en interpreteert de middeleeuwse epische vertelling van Tristan en Isolde". Hij maakt gebruik van de Jungiaanse psychologie. De verschillen tussen de romantische liefde, de hoofse liefde, de normale liefde en de sex worden treffend beschreven. Het boek geeft een stimulans om te proberen om te gaan met de overweldigende kracht van de romantische liefde in de duurzame menselijke verhoudingen. Schrijver is een Amerikaans psycho-analiticus, die voortbouwt op het werk van Jung. Het boek is aanbevolen voor een breed publiek van mensen, die ruimer, bewuster en spiritueler met hun liefdespartner willen omgaan.

splinternieuw, verkleuring, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50 Pakketpost € 5,50 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johnson , Robert - WIJ De psychologie van de Romantische Liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.