Doerr, Anthony - Als je het licht niet kunt zien / een blind me

Schrijver:
Titel: Als je het licht niet kunt zien / een blind meisje te midden van het geweld van de Tweede Wereldoorlog.
ISBN: 9789044345940
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2015, paperback met flappen, goed exemplaar
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,99 (binnen Nederland)
Meer info:
De jonge Marie-Laure is blind. Ze woont met haar vader in Parijs naast het natuurhistorisch museum waar hij werkt als curator. Als ze twaalf is bezetten de nazi's Parijs en vader en dochter vluchten naar het Bretonse Saint-Malo. Ze hebben de grootste en meest waardevolle schat van het museum meegenomen.
In een mijnstadje in Duitsland groeit Werner Pfennig samen met zijn jongere zusje Jutta op in een weeshuis. Werner belandt bij de Hitlerjeugd en wordt vervolgens naar het front gestuurd. Via Rusland komt hij ten slotte in Saint-Malo terecht, waar zijn verhaal en dat van Marie-Laure samenkomen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Brievenbus- en pakketpost tot 10 kg: Nederland: thuisbezorgd: €3.99, België: thuisbezorgd: € 4.99. Vanaf 40.- worden bestellingen in de Nederland gratis verzonden. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Zeist is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Doerr, Anthony - Als je het licht niet kunt zien / een blind meisje te midden van het geweld van de Tweede Wereldoorlog. Doerr, Anthony - Als je het licht niet kunt zien / een blind meisje te midden van het geweld van de Tweede Wereldoorlog.