Nelemans, Dimp - Alles draait... ik zie sterretjes geschiedenis

Schrijver:
Titel: Alles draait... ik zie sterretjes geschiedenis van een kermisdynastie
ISBN: 9789075703030
Taal: Nederlands
Uitgever: Raamsdonkveer, Vèrse Hoeven, 1996 9789075703030
Bijzonderheden: geb. hardcover in rood linnen met goudopdruk, in de verkoopwikkel, inwendig ringsysteem, fant. afrb.
Prijs: € 16,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In 16 hoofdstukjes wordt de ruim 200-jarige geschiedenis verteld van de bekende Nederlandse kermisfamilie Janvier. Daarin neemt uiteraard het belang van de familie in de kermisattracties een centrale plaats in. En passant neemt de auteur, lid van deze illustere familie, de kermisontwikkelingen in hun algemeenheid onder de loep. Daarbij komt niet alleen de romantiek maar ook het harde bestaan, dat zich veelal op de achtergrond afspeelde, aan de orde. Het vele beeldmateriaal en de uitzonderlijke vormgeving met uitklappagina's, een uitvouwbare reproductie van een affiche, aangebrachte geuren en zelfs een zuurstok in de ringband (voor de eerste lezer uiteraard!), maken van het boekwerk een uitzonderlijk mooi en leuk product. Aan de uitgave ligt een uitgebreide research ten grondslag. Dat vertaalt zich in een goed gedocumenteerde en onderbouwde tekst. Kermis is vooral ook een kijkfeest, jammer is het daarom dat door de keuze van papier en druktechniek het prachtige beeldmateriaal niet overal even goed tot zijn recht komt. Bovendien ontbreken veelal de plaats- en tijdsbepalingen bij de afbeeldingen. Voor de geschiedenis van de Nederlandse kermis een belangrijke uitgave. Met verklarende woordenlijst.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.