Lindeboom, Martijn & Zande, Debbie van der (redactie) - Grontop

Schrijver:
Titel: Grontopia. Beek in beeld. Toekomstig Westerwolde: Utopia of dystopie?
ISBN: 9789081346849
Taal: Nederlands
Uitgever: Tilia Sxriptum, met dank aan: St. Artphy, Kunstraad Groningen, gebiedsfonds Westerwolde & Drukkerij Publicom.
Bijzonderheden: 2019, paperback, 128 pp., Illustraties en vormgeving: Remco Nieboer. (Meerdere exemplaren aanwezig!)
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Is dit toekomstig Westerwolde? De toekomst baart ons zorgen. In de media vinden steeds scherpere discussies plaats. Inmiddels is het duidelijk dat door de mens veroorzaakte klimaatverandering en zeespiegelrijzing duistere toekomstperspectieven bieden.
Drie wetenschappers schetsen mogelijke gevolgen en bespreken mogelijke oplossingen, in het algemeen en specifiek gericht op het Zuidoost-Groningse Westerwolde.
Zeven auteurs - vijf ervaren sf-schrijvers en de winnaars van de schrijfwedstrijd 'Toekomstig Westerwolde' - voegen daar hun fictieve visie aan toe.
Kan ons waterrijke land ten onder gaan aan droogte? Hoe is het om als echte vleeseter in een vegan toekomst te leven? Hoe smaakt mensenvlees eigenlijk? Is genenmanipulatie de oplossing? Komen oerangsten ons opnieuw achtervolgen? Is het te verantwoorden om de milieuregels te overtreden op het moment dat de wereld zich aan het herstellen is?
Als we ons de tegenwoordige tijd van de toekomst kunnen voorstellen, die bediscussiëren en uitvoeren voorafgaand aan de snelle veranderingen, dan maken we kans een landschap te creëren dat voor de langere termijn bewoonbaar is, leefbaar en waardevol. We zullen moeten inspelen op radicale veranderingen, en dat kan niet langs de weg der geleidelijkheid.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.