Mary Ward - A world of wonders revealed by the microscope

Schrijver:
Titel: A world of wonders revealed by the microscope
Taal: Engels
Uitgever: Groombridge, Londen, 1859
Bijzonderheden: Populair werk over microscopie, met gekleurde platen
Prijs: € 85,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"A world of wonders revealed by the microscope. A book for young students. With coloured illustrations. By the Hon. Mrs. Ward. Second edition. London : Groombridge and Sons, 1859."

19 x 15 cm. Oorspronkelijk verguld linnen met romantisch motief. Rugje hersteld. Binnenwerk : "Plate 3" als frontispice, titelblad, 1 blz. Preface, 56 genummerde blz. met 14 niet gepagineerde gekleurde steendrukken (COMPLEET); 8 blz. publiciteit van de uitgever/drukker. Snede verguld. Op binnenkant voorplat een etiketje van "Nye, Book and Music Seller" en handgeschreven "Elisabeth Horne, new years' day 1872".

De Ierse Mary Ward (1827-1869) was autodidacte in de wetenschap en schreef meerdere succesvolle boeken waarin ze de wetenschap vulgariseerde. Na dit dikwijls herdrukte boekje over de microscoop, waarin ze de werking van het instrument uitlegt en een aantal gemakkelijk uit te voeren proeven voordoet (dierenharen, pluimen, insecten), schreef ze een tweede succesvol boek over de telescoop. Mary Ward stierf bij een dodelijke val van een stoomrijtuig en was daarmee één van de eerste slachtoffers van het moderne verkeer.

Zeldzaam boekje, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 85 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mary Ward - A world of wonders revealed by the microscope Mary Ward - A world of wonders revealed by the microscope Mary Ward - A world of wonders revealed by the microscope

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.