Art den Boer - Haal meer uit Windows 10

Schrijver:
Titel: Haal meer uit Windows 10
ISBN: 9789059513563
Taal: Nederlands
Uitgever: Consumentenbond 2e druk 2016 9789059513563
Bijzonderheden: paperback 190pp. als nieuw
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Windows 10 is de nieuwste versie van het Microsoft besturingssysteem. Deze uitgave van de consumentenbond is bedoeld voor mensen die beter met het programma willen omgaan. Dit boekje behandelt alleen de pc-versie van het systeem. In de eerste twee hoofdstukken wordt uitgelegd hoe de gebruikersinterface werkt en hoe die naar eigen wensen is aan te passen. In de hoofdstukken daarna komen het werken met de Windows Apps (programma’s) aan de orde en wordt uitgebreid ingegaan op de beveiligings- en privacyaspecten van het programma. Tenslotte wordt er aandacht besteed aan het onderhoud van het systeem en het maken van back-ups. Het boekje heeft een handzaam formaat is duidelijk geschreven, heeft een kleurige bladspiegel met heel veel schermafbeeldingen. Een index ontbreekt. De auteur publiceert al meer dan twintig jaar in onder meer de Digitaalgids van de Consumentenbond over het gebruik van computers. Het is een gedegen geschreven boek dat zeker ook voor de minder ervaren gebruiker geschikt is.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Art den Boer - Haal meer uit Windows 10

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.