PAPEGAAIEN - Annette Wolters - uitgeverij Tirion Natuur

Schrijver:
Titel: PAPEGAAIEN - Annette Wolters - uitgeverij Tirion Natuur
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 0,87 (binnen Nederland)
Meer info:
Met hun fraai gekleurde veren verbazingwekkende vermogen om mensentaal te imiteren boeien zij ons. Er komt echter heel wat voor kijken om verantwoord papegaaien te houden: in overeenstemming met hun natuurlijke gedrag en behoeften. Annette Wolters vertelt waar het op aankomt: de juiste voeding en verzorging; wennen, omgang, handtam maken, de noodzaak een paartje te houden en het kweken. Ruim aandacht wordt besteed aan 34 populaire soorten en de typische eigenaardigheden waar de liefhebber rekening mee moet houden.
rec.:
Papegaaien zijn schitterende, kleurrijke vogels, maar het is een hele moeilijke opgave om ze in goede en optimale conditie te houden. Daar gaat dit boekje over. Het is geschreven door een deskundige vogelliefhebster die in haar voorwoord al waarschuwt voor de noodlottige gevolgen voor de vogels in kwestie die een onoordeelkundige verzorging krijgen of die te spontaan worden aangeschaft. Ze geeft informatie over allerlei zaken die te maken hebben met de juiste behandeling van papegaaien en slaat daarbij niets over. Wanneer die deskundige raadgevingen inderdaad worden opgevolgd, zal de papegaai zeker in goede conditie blijven. Van de vele papegaaienrassen die er zijn, worden 34 populaire soorten behandeld en in de originele kleuren afgebeeld. Niet onvermeld mag blijven dat er op pagina 14 dieper wordt ingegaan op de bedreigde vogelsoorten, waaronder ook verschillende papegaairassen vallen, en onder welke criteria ze - overeenkomstig de indertijd gehouden Conferentie van Washington - per soort zijn gerangschikt. Op de laatste bladzijden van dit goede vogelboekje vinden we, naast een papegaaienwoordenboek, tevens een correct register, een nuttige adressenlijst, een fotoverantwoording en een waarschuwing over de, nu gelukkig nog zelden voorkomende, papegaaienziekte.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - PAPEGAAIEN - Annette Wolters - uitgeverij Tirion Natuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VOL-DE-VENT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VOL-DE-VENT
  • Na uw bestelling ontvangen u en VOL-DE-VENT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VOL-DE-VENT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VOL-DE-VENT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.